Klantervaring

Heel kundig en heel vertrouwd….

Een goede investering in mijn eigen energie. In het najaar van 2023 heb ik de basis mindfulness training gevolgd bij Annemiek. Heel kundig en heel vertrouwd leert ze je, met de nodige menselijke praktische ervaring, om tijd te nemen voor jezelf. Het helpt me ook nu nog om mijn energie beter en bewuster te verdelen. Ik raad het dan ook van harte aan.
 
K. van der Hoeven

jammer toen het afgelopen was….

De mindfullnesstraining was voor mij heel erg fijn. Een vast tijdstip in de week om samen met een kleine groep mensen naar jezelf te kijken en in jezelf te keren. Op verschillende manieren leren mediteren, uitproberen wat bij je past, en iedere week weer nieuwe inzichten. Ik keek uit naar de woensdagen en vond het jammer toen het afgelopen was.

Annemiek is een hele fijne lerares, die op een zachte manier instructies geeft. Ze vertelt hierbij ook over haar eigen ervaringen Ze heeft zelf veel ervaring maar kan met je meedenken als beginner. Er is tijdens de sessies ruimte voor humor en een kletspraat en er hangt een constructieve sfeer. Alles mag er zijn en het is duidelijk: je komt hier echt voor jezelf.

Succes! Groet Sofie

dichter bij mijzelf te komen…

Wat een fijne ervaring is de mindfullness training bij Annemiek geweest. In een warme en vertrouwde setting heb ik in een 8-weekse training geleerd om dichter bij mijzelf te komen en met aandacht bewust te “zijn”. De gehele training, maar vooral ook de stiltedag aan het eind van de training, voelde als een kado aan mezelf! Dankjewel Annemiek.

tools om rustiger te worden…

De mindfullness training was een zeer welkome en mooie ervaring. Het heeft mijzelf de tools gegeven om rustiger te worden en meer aandacht te hebben voor het nu. In een prettige en vertrouwde omgeving werden de sessies door Annemiek verzorgd en dat deed ze zeer kundig en rustig. Er was ruimte voor je eigen ervaringen of emoties. Al met kan ik je aanbevelen om zelf ook zo’n mindfulness training te volgen.
Dankjewel Annemiek en succes!

Marco

profijt in mijn dagelijks leven…

Ik heb de training bij Annemiek gevolgd en kan deze adviseren als je op zoek bent naar een trainster waar je helemaal kan zijn wie je bent. Alles mag er zijn.
Het fijne aan Annemiek is dat zij zich ook kwetsbaar op kan stellen en zich totaal niet voordoet als een trainster die helemaal zen door het leven gaat.
Ze is kalm en vriendelijk en stelt je op je gemak.
Ik heb veel geleerd tijdens de training en heb daar in mijn dagelijks leven profijt van.


Sandra B